Universitair onderwijs

Mattea Spatharakis van Moving Balance verzorgt enkele malen per jaar verschillende vakken in het kader van de Internationale Master opleiding ( specialisatie na Master opleiding Psychologie) van Klinische en Gezondheidspsychologie aan de Faculteit Sociale Wetenschappen van de Rijks Universiteit Leiden.

Vakken die onder andere gegeven worden door Mattea Spatharakis aan de Rijks Universiteit Leiden zijn:

  • BTS (Basic Therapeutic Skills) in het Nederlands en Engels,
  • CIA (Clinical Interviewing and Assesment) in het Nederlands en Engels,
  • Psycolily en IPI (alternatieve stageprogramma’s voor de internationale studenten van de vakgroep Klinische en Gezondheidspsychologie, in het Engels),
  • Tipi (programma gericht op het ontwikkelen van trainingen, mogelijk alternatief stageprogramma voor de internationale studenten van de klinische en gezondheidspsychologie Master, in het engels).

De meeste vakken zijn deel van het a la Carte onderwijs van de Rijks Universiteit Leiden, dit betekent dat ook mensen van buiten de universiteit zich kunnen inschrijven om een (losse) cursus te volgen.

In 2013 is er een samenwerking tussen Moving Balance en de University of Crete, Griekenland gestart. Mattea Spatharakis geeft twee jaarlijks seminar cycli aan practiserende psychologen, psychotherapeuten, maatschappelijk werkers en psychiaters. De seminars hebben het karakter van post doctorale deskundigheidsbevordering. De thema’s zijn Trauma, Relaties en Hechtingsproblematiek, EMDR en Lichaamsgerichte therapie.

Aan de University of Thessalia (Midden Griekenland) geeft Mattea Spatharakis de module Traumatherapie. In samenwerking met het Instituut voor Trauma Therapie (Griekse EMDR Training en Seminar centrum) verzorgt Moving Balance verschillende seminars.

Studenten ervaren Mattea Spatharakis als een deskundig en betrokken docente, die met enthousiasme haar cursisten begeleidt. (Kijk ook onder FAQ en op facebook onder fanclubs.)

Rijksuniversiteit LeidenUniversity of CreteUniversity of Thessaly

Moving Balance


Praktijk voor Psychologie, EMDR en Coaching.


Informatie: Mattea Spatharakis
E: info@movingbalance.com
T: 06-49115682


Praktijk:
Joseph Haydnlaan 101
2324 AR Leiden
Route


Wachttijden:
Voor alle nieuwe clienten, onafhankelijk van diagnose.
Intake: > 6 maanden
Behandeling: > 7 maanden


Facebook

Zorgverzekering